Proyék palanggan

Koleksi tali

Sambungan
PP & HDPE

Topis poligropymenly dianggo utamina pikeun nyepetkeun kapal. Jalma ogé tiasa nganggo pikeun industri nguseup. Hal ieu dianggo salaku tali Mooring atanapi Dasi Ka Bu.

PP Soven & Koléksi Lawon

Aplikasi PP Doven
Karung / lawon & fibr

Kop padiket kalina dianggo dina nyimpen sareng ngangkut produk tatanén sapertos produk akuatik, feed, sayuran, jsb.

Unduh katalog panganyarna urang

Geura sumping

Opung

Geura sumping

Blog Pameunangan

Geura sumping

Jabatan

350 Karakter (s) sésa
Gaduh pertanyaan ?