Cariosan urang

"Dilakukeun pikeun Amérika"

TIEIC Mangrupikeun singkatan pikeun perusahaan impor India. TIEIC Diadegkeun ku pangimpah generasi katilu ti grup anu parantos akar deui dina 1987. Nini urang parantos dieusi industri produksi di daérah Morbi India. Aranjeunna ngembangkeun téknik terbalik dina produksi Produksi Cai Asih India.

Engke pangimpah pangimpah kadua penting pikeun pangwangunan dina pamandangan kerama India ku ngalebetkeun téknologi seni anu diimpor sareng kaayaan téknologi anu diimpor tina perusahaan reped di sabudeureun perusahaan di sakuliah dunya. Éta ogé ngasongkeun janten produksi produk sanés sapertos dewi Gypsum, PP / HDPE, kertas KRACE sareng jam témbok di antarya batur.

TIEIC Dimimitian ku generasi pangusaha katilu anu difokuskeun pikeun ngirim produk kami ka para nasabah dumasar di dunya. Kalayan karya keras sareng pamahaman anu dipasahkeun ngeunaan sarat klien global urang, urang parantos ngembangkeun perusahaan salaku salah sahiji panyayun global utama ti India tiagara.

⊱ Misi urang ⊰

Pikeun nyiptakeun perusahaan anu paling gampang pikeun ngimpor produk tina India sareng tingkat anu paling luhur & kualitas.

Sajarah

1987

Pabrik Tiles Atangkang diadegkeun di MorBi dina Dasar

1992

Salah sahiji heula Tembok témbok keramik Tutuwuhan manufaktur diadegkeun di daérah Morbi

1999

Pertamauan heula sareng ngan ukur manufaktur sareng robotika sareng mékanisme maju dilaksanakeun dina prosés produksi

Narima tina pernarian ngembang perusahaan India 'ti ieu menteri anu terhormat India Nalal Chhari Vajpayee

2002

Perang sémah Tutuwuhan manufaktur di rafaleshwar

2006

MimitinaUbin minggang Pabrik di Makansar sareng téknologi uyah leyur

2008

Tutuwuhan manufaktur tinaJam Wok

2016

Perusahaan Perusahaan pinuh sacara fokus dina ékspor

Ékspor maabor Pp / pff Tangkal Pabrikan Pabrik dumasar di Zona Industri Virpur

2017

Salah sahiji tutuwuhan manufaktur munggaranSlabs porning Di India sareng mesin sistem

2018

Papan Gypsum Tutuwuhan manufaktur

2019

Salah sahiji anu paling maju Kertas krafak Pabrik manufaktur anu diadegkeun di Morbi - daérah Jungebihya.

Ubin subway & Mozaik Tutuwuhan produksi dimimitian.

2021

Spc Tutuwuhan manufaktur

2022

TIEIC Kantor Amérika kalér dimimitian nawiskeun jasa palanggan langkung saé pikeun klien urang di AS & Kanada

Gaduh pertanyaan ?