Proyek Pelanggan

Koleksi Rope

Aplikasi saka
Tali PP & HDPE

Tali polipropilena digunakake kanggo kapal sing diikat kapal. Wong uga bisa nggunakake kanggo industri fishing. Iki digunakake minangka tali mooring utawa dasi menyang kapal.

Bag & Koleksi Kain Woven PP

Aplikasi Pp Woven
Kantong Sack / Kain & Fibc Akeh Bulk

Tas Woven PP biasane digunakake ing nyimpen lan ngangkut produk pertanian kayata produk akuatik, feed, woh-wohan, sayuran, lsp.

Download katalog paling anyar

Teka enggal

Video

Teka enggal

Blog Paling Anyar

Teka enggal

Ndhaptar

350 Karakter (s) isih
Duwe priksaan ?